Maicroft, oceniając to co widziałem w TV to tak ze 4 m2 co najmniej. Tylko w jednym miejscu...
Zamieszki w Warszawie podczas marszów niepodległościowych
Zwiń
X
-
Re: Zamieszki w Warszawie podczas marszów niepodległościowyc
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez rafikirocznica odzyskania niepodległości po ponad 100 latach
= 123 lata bez Państwa Polskiego
Komentarz
-
-
a ja dla tych oszołomów co narobili taki rozpierdziel mam to :
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Wally, z jednej strony tekst dobry, ale z drugiej to takie bazgranie po murach głupich napisów mnie nieziemsko wku.wia. Co innego, jeśli to jest faktycznie graffiti jako sztuka, może być napis, ale np. litery imitujące efekt 3D to fajnie wygląda. A tak to cóż...
Jakby ktoś chciał zobaczyć prawdziwą sztukę graffiti, to polecam w google wpisać "Monstfur" - to są dzieła sztuki, np. fiat 125p namalowany sprayem :idea:
Komentarz
-
-
loyd, piramida - "odzyskania niepodległości (po ponad 100 latach)" a ten cytat rozumieta?....bo chyba warto uściślić widzę niektórym "historykom"...
chodziło o okres od 1795 do 1918 Rafikiemu, przecież to oczywiste :roll: , mimo, że mało po polskiemu to napisał.... :P, a nie ile minęło lat od odzyskania niepodległości (96)
Komentarz
-
-
sew1981, pierwotnie nawiasu nie było, teraz nawias jest i dalej mało po polskiemu? To jak niby miałem to napisać :lol:
[ Dodano: Czw 13 Lis, 14 00:42 ]
Krzysztof Bosak w dzisiejszym "Gościu Radia ZET"
popsuć nam święto niepodległościnasz marszprzez 95% trasy marszu radziliśmy sobie z zachowaniem spokoju aż do Ronda Waszyngtona, gdzie niepotrzebnie wkroczyły duże siły policji z armatkami wodnymitam gdzie nie było policji, tam było spokojnie(policja) jest źle zarządzana i źle wyszkolonapolicja niepotrzebnie wystawiła duże siły i znalazła partnera do bójkimarsz prezydencki jest kopią marszu Ruchu Narodowegojak sobie radzimy z prowokacyjnym zachowaniem policji
nie powiem, ciśnienie mi kretyn ładnie podniósł :evil:
Komentarz
-
-
rafiki, kup sobie maść ma ból dupy... byłeś kiedyś na takim marszu ? bądź na innej tak dużej manifestacji - czy tylko sie naoglądałes tvn'u i tvp info ? Rozumiem, ze Ty masz umiejętności pozwalające ocenić Ci pracę Policji i jednocześnie poziom wiedzy Bosaka ? Nie bądź lemingiem - Marsz Niepodległości to kilkadziesiąt tysięcy ludzi a nie banda kutasków w kominiarkach (czy z policji, czy ze stadionu to juz druga sprawa)
Komentarz
-
-
pascal, sam se kup. Wyobraź sobie, że byłem. I jak uczestnicy chcą żeby było w miarę spokojnie, to może tak być. Ja nie oceniam pracy policji, ale ciekaw jestem na jakiej podstawie Bosak ją ocenia. Gdyby podał jakieś konkretne argumenty to bym nic na ten temat nie mówił, ale jego argumentacja była "tak myślę, to tak jest".
Komentarz
-
-
Ja ogladalem relacje tylko w TV....i co mi się wydaje to fakt ze MUSIALY być zadymy !
Sprowokowane celowo przez przypadkowych albo dobrze kierowanych debili spowodowaly ze w tvn nic tylko race bojki i zadyma przez pol dnia leciała...
Znowu nas obywateli przycisną pod pretekstem walki z takim zagrozeniem
Nie długo do kibla bez pozwolenia nie będzie się chodzic...
I o to chodzi tym z wiejskiej...by nie przyszlo nam protestować jak VAT na 40% podniosą bo tak...pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
przynajmniej w tym roku jasno było widać, że te kibolki nastoletnie w kominiarkach to zupełnie kto inny niż idący w marszu. nawet w mediach jasno to przedstawiali, przynajmniej w tvp.
Aczkolwiek, zgadzam się z opinią - slyszałem taką, nie Bosaka, ale jakiegoś byłego policjanta, który się wypowiadał, że policja powinna iść obok/przed ludźmi, żeby tym osłom nie pozwolić to rozpanoszenia tej demolki. Widziałem w tv jak ten tłum szedł i te osiołki wbiegały w niego, rzucały jakimiś przedmiotami dużo przed stadionem. Ale ani jednego policjanta tam nie było. Dopiero podjechali z pałami i armatami, jak na ostro zadyme zaczęli te osły. Dobrze, ze podjechali, ale co za problem byłby jakby szła policja przed pochodem, albo wmieszana w tłum i tępiła tych cwaniaczków w kominiarach? w ogóle by nie fikali wtedy. Co im miała zrobić ta służba? (jacyś wolontariusze bez uzbrojenia i praw do użycia jego). Mogli tylko czasem za mur robić.....
Komentarz
-
-
pascal, tak samo jak wiele tysięcy innych ludzi. I czy sam fakt obecności sprawia, że można tonem eksperta mówić o złym wyszkoleniu policji? Ja wiem, że jest wolność słowa, ale wypada żeby człowiek na poziomie podawał konkretne argumenty. Osobiście to najbardziej wkurzyło mnie sformułowanie "nasze święto" w odniesieniu do uczestników marszu. Znaczy, że ci co nie byli, to już nie ich święto? A skoro już tak dopytujesz, to czy Ty tam byłeś? Czy uczestniczyłeś w tym marszu?
Komentarz
-
-
rafiki, w tym roku nie byłem, bo mam malutkie dziecko, które nie kwalifikuje się na takie wypady, ale w poprzednich owszem. I za damski chooy dostałem gazem od policji. I prowokatorów policyjnych w kominiarach tez widziałem na wyciągnięcie ręki. I takich co to stoją w tłumie i nagrywają na kamerki też...
I całą rzekę ludzi z flagami, która leje się przez Warszawę przez 2 godziny bo to zdaje się jest najważniejsze. Ale nie...tego się nie pokazuje - w telewizji pokazujemy tylko zadymę. Tylko zastanów się po co? Napatrzy się jeden z drugim przez cały dzien w telewizor i juz ma umysł odpowiednio sformatowany - czego dowodem jest ten temat.
Nie bądź lemingiem jeszcze raz Ci powtarzam. A Bosak to co miał powiedziec - "wasze święto" , "święto tych co nie przyszli" czy jak ?
Bicie piany ot i wszystko
Komentarz
-
-
pascal, o ile się nie mylę to rocznica odzyskania niepodległości jest świętem wszystkich obywateli. A nie tylko tych, którzy idą w jednym czy drugim marszu. W tym rzecz.Zamieszczone przez pascalNapatrzy się jeden z drugim przez cały dzien w telewizor i juz ma umysł odpowiednio sformatowany - czego dowodem jest ten temat
Komentarz
-
-
[quote="pascal Ale nie...tego się nie pokazuje - w telewizji pokazujemy tylko zadymę. Tylko zastanów się po co? Napatrzy się jeden z drugim przez cały dzien w telewizor i juz ma umysł odpowiednio sformatowany - czego dowodem jest ten temat.
Bicie piany ot i wszystko[/quote]
Na byle meczu zadymy bywaly większe i co...
Tak jak piszesz celowo formatuje się mozgi...by później można było wprowadzać coraz restrykcyjne ustawy o zgromadzeniach zbiorowych.
Ci z wiejskiej doskonale wiedza ze w końcu ludzie się wkurw... bo ile można być dymanym w d... na wszystkim (a po to dziś sa obywatele dla władzy).pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Zadymy zadymami- to ze tv robi wielki hałas to normalka bo chcą mieć ogladalnosc...
Ale jesli ktos podczas takiego marszu, takiego swięta prowokuje, robi zadymy to powinni go pod mur stawiac- wiem wiem nie mozna:P ale można za to dopier..lac z karami tak żeby sie odechciało powinno to isc w dziesiatki tysiecy na kazdego lepka bo zadyma na stadionie to jedno ale zadymy podczas swieta narodowego to co innego- jak ktos nie widzi róznicy to ma problem...
Ktos pisał o policji- pewnie, swieci nie są ale gdyby nie było zadym to i oni nie mieliby sie jak "wykazac"Moja Czerwona menda:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=60507
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikipascal, o ile się nie mylę to rocznica odzyskania niepodległości jest świętem wszystkich obywateli. A nie tylko tych, którzy idą w jednym czy drugim marszu. W tym rzecz.Zamieszczone przez pascalNapatrzy się jeden z drugim przez cały dzien w telewizor i juz ma umysł odpowiednio sformatowany - czego dowodem jest ten temat
Komentarz
-
-
pascal, zgadzam się, nikt w mediach z Bosakiem normalnie nie rozmawia. Z góry mają go za oszołoma i antyliberała, a wielu tezach się z nim zgadzam akurat. Robi im złą robotę, to trzeba z Niego psychola zrobić. Co do wypowiedzi merytorycznie o policji się nie wypowiadam, bo nie czytałem. Ale zakładając powyższe, ciekawe jak była prowadzona rozmowa....
Komentarz
-
-
Redaktorki / politycy naskoczyli że to wina policji lub organizatorów marszu. :evil:
To wina systemu ustawodawczo-sądowniczego.
Niskie kary z założenia w KK i tym bardziej pobłażliwe wyroki.
Wszystkich zadymiarzy posłałbym za darmo na Kołymę/do Magadanu na 5 lat.
Ci co by przeżyli i wrócili do kraju już by nawet nie pomyśleli o zadymach.
Komentarz
-
-
rafiki, po co tyś ten temat założył? :shock:
jak chcesz się powykłócać, czy spuścić frustracje
załóż temat na Onecie czy Gazecie i do oporu generuj ......
a tu po co? to nie to forum... :evil: zamknąć to w pizdu->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz